KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögi taustasein

Mirjam 20.02.2015 19:30

Tere,

küsiksin mida soovitate köögi taustaseinaks avatud köögi puhul? Elutuba on hele kreemikas-rohekas, ühes seinas sarnast tooni tagasihoidliku mustriga tapeet. Köögimööbel on puusepavalge, tumepruuni tööpinnaga. Keraamilist plaati eriti ei tahaks panna, kaalusin tapeeti (mis tuleks mingit lakiga ilmselt üle lakkida)? Kui jääda selle variandi juurde, siis kas kasutada sarnast tapeeti mis elutoas või hoopis lillelist vms? Teise variandina kaaluks kõrgsurvelaminaadist katet, aga nüüd on küsimus, et mis tooni soovitate, kas tööpinnaga sama tooni või nt pigem seina tooni või hoopis mööbli uste värvi ehk siis heledat? Kui valida hele, kas on ka hooldamisel vahe? Millist materjali eelistada, kas kõrgsurvelaminaat on tapeedist vastupidavam?

Tsiteeri

Pilery Kangur 24.02.2015 11:47

Tere!

Köögi tööpinna tahaseina võib kasutada erinevaid variante. Näiteks tapeediga kattes(soovitaks sama tapeeti,mis juba elutoas kasutatud), peaks tapeedi täiendavalt üle lakkima või katma spetsiaalse klaasiga. Tugevat kuumakindlat klaasi kasutades võib alumise seinapinna ka värvida ülejäänud ruumi seintega sama tooni. Samuti võimalik klaasile trükkida erinevaid pilte jms. http://www.sisustuspilt.ee/ee/tooted/pilt-klaasil
Ka kõrgsurvelaminaati sobib kasutada. Näiteks, kui töötasapind on kõrgsurvelaminaadist,siis võiks täpselt sama tooni ja materjaliga katta ka tagaseina. Kõrgsurvelaminaat ja spetsiaalne klaas on võrreldes värvitud seina ja lakitud tapeediga oluliselt vastupidavamad.
Eelpooltoodud variandid sobivad kõik. Ilma konkreetset ruumi nägematta ei saa siinkohal ühte lahendust teisele eelistada ja ainuõiget pakkuda.



Head soovides,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.