KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kapp magamistuppa

Ella 26.02.2015 12:27

Tere
Hetkel teeme uuendustöid magamistoas (piklik- tuppa sisseastudes vasakus seinas suur aken)
Lagi on valge, põrand tumepruun, paremas seinas on pronksivärvi tapeet ja ülejäänud seinad värvitud beežikaks. Voodiraam on tume
Toa taha ossa ehk siis sein mis jääb uksest sisse astudes otse on plaan ehitada suurem kapp/garderoob ning mõtleme, millistes toonides teha uksed. Plaan siis selline, et kolm lükandust, millest keskmine on peegel ning äärmised kaks ongi küsimus. Kas jälgida tapeedivärvi või seinavärvi.
Ideaalis soovime, et magamistuba oleks hubane.
Teine küsimus, et kas garderoobi uste värv peaks ilmtingimata hiljem sarnanema muu mööbliga , et ei tekiks liiga kirjut pilti ?
Kuna tuba on pigem väike siis on hirm, et tumedat tooni valides jääb toa mulje liiga väike.

Tervitades
Ella

Tsiteeri

Pilery Kangur 26.02.2015 17:04

Tere!


Garderoobi uksi valides peaks arvestama,et kui soovite ruumi visuaalselt suurendada,siis soovitaks valida pigem värvitud seina tooni beezid uksed.
Küsimus aga ei olegi alati niivõrd värvis kui uste materjalis. Seetõttu oleks hea näiteks mööbli puitosade sarnaselt (sama puidusüü joonis ja koloriit)valida ka kapi uksed,kui otsustate selliselt garderoobiuksed lahendada.
Hea lahendus oleks võibolla kasutada ka mattklaasi,mis jätab õhulise ja kerge mulje muutmata üldmuljet raskeks.
Samuti suurendab visuaalselt ruumi ja loob tervikliku mulje ka kõikide uste katmine peegliga. Võiksite kaaluda viimast varianti,sest igasugused pindade nn. "tükeldamised",kus erinevad materjalid koos, ei ole väikses ruumis hea mõte.


Parimat soovides,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.