KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Heledad seinad kogu korteris

Carmen 16.08.2015 00:20

Tere!

Käimas on kogu korteri renoveerimine ning plaan on värvida seinad ühtlaselt heledaks (peaaegu valgeks) ning sooviks konkreetse värvi valiku osas nõu. Alles jäävad siseuksed, mis on küll valged, kuid mitte lumivalged, põrand tuleb tume bourbon tamm. Olen kuulnud, et valida võiks siiski toonitud valge ja päris valge jääb külmaks. Kuidas arvate, kas vivacolori toon f503 jääb seinas ilus soe valge või pigem beež?


Ette tänades
Carmen

Tsiteeri

Pilery Kangur 19.08.2015 11:56

Tere!

Valged toonid seintel on alati hea valik,mis loob suurepärase fooni ülejäänud kujundusdetailidele.
Üks võimalus on teil valida seinatoon näiteks siseukse valge tooni järgi.
Suurepärase valgete toonide valiku leiab Tikkurila värvikataloogi osast OFF WHITES (nt. K-Rautas olemas). OFF Whites sarja värvikaartidel on lisaks nimed,mis aitavad tooni iseloomustada ning seetõttu on ka lihtsam valikut teha. Näiteks toon F503 Jasmiin on soojema alatooniga.


Heade soovidega
Pilery Kangur

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.