KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Uste värv

Ella 01.09.2015 09:23

Tere
Küsimus, mis värvi teha elutoa uksed.
Tuba on ca 4*5m suur. Ühte seina kaunistab suur aken, teist seina kaks ust ning kolmandat seina nn. koridor kööki ja esikusse. Ehk elutuba on läbikäidav ja tühja seina on toal ainult 1.
Kogu tuba on värvitud heledaks kollaseks ja kaks ust mis ühes seinas on hetkel sellist pruuni tooni (pigem oranzikas-pruun). Mõtlesin, et kuna lagi on valge, seinad helekollased ja põrand tuleb ka hele siis võib-olla oleks mõistlik uksed ja piidad teha valgeks, et tuba oleks veel avaram ja tulemus mitte nii kirju ?

Tsiteeri

Pilery Kangur 01.09.2015 13:46

Tere!


Olen nõus,et valged piidad ja uks on hea klassika, mis oluliselt rahustab/ühtlustab üldmuljet, niiet julgen soovitada.
II variant:
Juhul,kui põrand tuleb näiteks valge viimistlusega tammeparkett,siis sobib ustele ka sarnane läbikumav valge viimistlus. Seda kindlasti ainult sel juhul,kui tegemist on puitustega ,millelt saab vana värvi eemaldada ja katta põrandaga sarnase valge õlivahaga. Puitmaterjalile (põrand, mööbel ja uksed ) on alati mõttekas valida sarnane viimistlus.


Parimate soovidega
PIlery





Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.