KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Alumiiniumplaat töötasapinna taha

Marii 08.09.2015 10:06

Tere
Olen lugenud sisekujundajate artikleid, milles soovitatakse ühe lahendusena köögi töötasapinna taguse katmiseks kasutada alumiiniumplaati. Paraku ei ole aga leidnud internetist infot, kust sellist plaati osta saab või ettevõtet, kust saaks sellise plaadi tellida koos paigaldusega. Mitmed firmad pakuvad fotoalumiiniumplaati, aga kust saada ilma fotota?

Tsiteeri

Pilery Kangur 10.09.2015 16:28

Tere!

Arvan, et saaks küsida printalumiiniumi tegijatelt ilma prindita materjali,sest algmaterjal on neil ju olemas. Samas lisan paar linki firmadest,kes lehtalumiiniumit pakuvad:
http://www.mrstuudio.ee/tag/re-board/,http://www.proplastik.ee/alumiinium-lehed
Lihtsama variandina võib soovitada töötasapinna taha kleepida harjatud terast meenutav kleebis - see peab üllatavalt hästi seinal vastu. Toodet pakub näiteks Printwell (http://www.printwell.ee/)





Lugupidamisega
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.