KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa kujundamine ja värvilahendus

Evely 01.10.2015 23:35

Paluksin abi elutoa kujundamisel. Elutuba on pooleldi avatud köögiga. Elutoa üks sein on värvitud beeži alatooniga teised seinad valged, lagi valge, põrand on kaetud naturaalparketiga. Kööki on praegu plaanitud valge kõrgläikega mööbel. Elutoas on nahast äärtega diivan halli riidest kattega. Aknakattena on valged voldikkardinad. Milline peaks olema tv-aluse,vaiba ja diivanilaua värvitoon ja materjal ? Kas sobiks klaasist laud elutuppa ja valge kõrgläikega tv-alus ? Või pigem hoida ühtlast teemat ehk siis tv-alus kui ka diivanilaud ja köögilaud samast materjalist? Mis toon sobiks ? Köögilaud jääks asetsema elutoa ühte nurka,et siis veel küsimus,et mis materjalist võiks olla köögilaud ? Kas sama materjal,mis saab olema elutoas ?
Lisan pildi mööbli toonist, mis on mulle endale silma jäänud. Mis te sellest arvate ? Kas see sobiks kui elutoas on halli tooni diivan ?

Ettepanekuid oodates & Ette Tänades
Evely

Tsiteeri

Pilery Kangur 06.10.2015 15:25

Tere!

Kuna kõik ruumis olevad toonid (valge,hall,beezikas)on neutraalsed,siis on nad ka vabalt omavahel kombineeritavad. Sobiks kõik,mis välja pakkusite : nii klaasist laud, kui köögiga sarnane valge kõrgläige TV-alusele. Ka variant diivani-ja köögilaud +tv-alus ühest materjalist on sobiv ja võibolla ka terviklikum lahendus. Materjalina võib soovitada mööblile ka naturaalparketiga sarnast tooni puitu. Seda enam,et puidu,kui materjali soojus on tehismaterjalidega võrreldes ehedam ja loomulikum.(P.S. Kuna hetkel on aktuaalne just erinevad halli kooslused,siis võib kaaluda ka valge kõrgläikega köögimööbli asemel uudsemana mõjuvat halli pinda.)
Pildil olev mööbel sobiks samuti,kui näiteks parkett on valge viimistlusega.
Samuti soovitan neutraalsete toonide kõrvale lisada ruumi ka veidi värvi. Seda siis näiteks tekstiilides vms. Vaip võib olla nii pildil oleva tonaalsusega või miksmitte ka näiteks punane või fuktsiaroosa vms. Lisades toalilled,pildid seintele ning sobiva valgustuse saab tekitada hubase ruumiilme.


Kirjut sügist soovides,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.