KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

elutuoa mööbel

nele 13.01.2016 18:26

tere taaskord , seinad said värvitud , värv tuli siiski tumedam , kuid nüüd on probleem mööblivalikuga. mis värvitoonides diivanit ja kummutit peaks valima? :)

Tsiteeri

Pilery Kangur 14.01.2016 11:24

Tere!

Mööbli toon võiks lähtuda põranda toonist - näiteks tammespooniga mööbel sobiks. Seinatoon tundub sooja koloriidiga,mistõttu võiks ka diivani koloriit olla soe. Ehk kui valida näiteks beezhikatest/pruunidest kangatoonidest,siis pigem selline kollaka alatooniga beez/pruun. Sobib ka heledam vaniljetoon või soe tumepruun. Kui soovite ruumi lisada rohkem värvi,siis ka (sambla)rohelised või telliskivitoonid oleks sobilikud. Kuigi värve soovitan lisada siiski detailide (diivanipadjad,laualinikud,pildid seintel,kardinad,vaibad jms.) näol.


Parimate soovidega
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.