KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Tapeedi valik

kirjakandja petskin 07.02.2016 21:43

Tere!
Mure tapeedi valimisega, et millist tapeeti soovitate maamajja elutuppa, mis on pisike, mõõtmetega 4x3 m.
Pildi toas tehtud töödest. Lagi on puidust valge läbipaistva vahaga üle võõbatud. Tuleb lakitud laudpõrand.
Kahe ukse vahele jääb tükk seina, kus on soojaseina ots ja korstnajalg, sinna tapeeti panna ei saa, sooviks nt. see osa struktuurvärviga kata, et seal võib sein mängima hakata ja mõne pisikese mikroprao tekitada, et need hiljem kohe silma ei hakkaks, siis mõte jäi struktuurvärvile ja ülejäänud tapeetida.

Tsiteeri

kirjakandja petskin 07.02.2016 21:45

lisan veel pildi

Tsiteeri

kirjakandja petskin 07.02.2016 21:48

Aken jääb vasakule keset seina

Tsiteeri

Kirjakandja Petskin 08.02.2016 07:36

Kui tekib idee, siis võib uste kohta ka soovituse anda, kas peitsida mingit tooni või lihtsalt üle lakkida?

Tsiteeri

Pilery Kangur 09.02.2016 13:34

Tere!

Tapeedivalik on väga suur. Sobiks nii lillelise mustriga romantilisem stiil http://www.tapeet.ee/est/tooted/tapeedid/borastapeter ,kui seda soovite või siis midagi neutraalsemat nt. http://www.eco.se/sv/kollektion-eco-simplicity/tapet-3663/
Samuti http://www.eco.se/sv/kollektion-eco-simplicity/tapet-3660/ võiks soovitada. Eelnev tapeedivalik on ainult soovitusliku iseloomuga ja lähtuma peaksite pigem enda eelistustest. Väga tumedat ja intensiivse mustriga tapeeti väikses ruumis ei soovita,samuti vältida suuri ornamente ja väga modernse visuaaliga seinakatet. Pigem pabertapeet kui vinüülkatted. Ruumi kujundamisel eelistada naturaalse ilmega materjale.
Nii struktuurvärv kui ka struktuurkorhv sobib osaliselt seina katmiseks hästi. Selle toon võiks lähtuda valitud tapeedi põhja toonist.
Mina soovitan uksed lihtsalt värvida valgeks - jääks kena stilistiliselt maamajja sobiv valge tahveluks. Lihtsalt üle lakkides jääks liiga kollane toon. II variandina
Lakkida uksed valge lakiga ehk visuaalselt võiks jääda sarnane laelaudise toonile. Kuigi valgeks värvimine oleks parim,et ei tekiks liiga palju oksakohtadega puitpindu ühes ruumis(põrand,lagi,uksed).

Parimate soovidega
Pilery Kangur

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.