KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Sobivat tooni seinad vannituppa

viivi 14.02.2016 21:44

Tere!
Remondi käigus sai vannituppa duššinurka uued plaadid: valged, helehallid. Nüüd tuleks ka oranzid krohvitud seinad üle värvida, aga ei oska otsustada.
Vannituba on suur ja avar, aknaga. Mis tooni te soovitaksite? Algul arvasin, et valged või kergelt hallikad, aga nüüd hakkasin kahtlema, sest mööbel ka valge ja jääks liiga igav võibolla. Olen veel väga õrna lillakat tooni kaalunud? Mida arvate? (Põrandal on näha praegu teibitud oranz rant)
Tänud ette

Tsiteeri

Pilery Kangur 16.02.2016 12:01

Tere!

Ei tasu karta "liiga igavat" tulemust neutraalsete seinatoonide puhul. Põrandad ja seinad on ruumis pigem fooniks ning rahulik tonaalsus igati kohane. Seetõttu soovitaks teil valida seinaplaadi toonist lähtuvalt. Ehk kas valge või beezi seinaplaadiga sarnane toon oleks parim. Värvi saab soovi korral ruumi sisse tuua tekstiilidega (vaip ja/või vannilinad - hästi sobiks aktsendiks ka tumepruun).


Heade soovidega
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.