KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Vannitoa põrand

Kristi 24.02.2016 14:46

Tere!

Olen vaadanud läbi kõikvõimalikud tootekataloogid erinevate maaletoojate juures (nii palju kui Eestis olevatel kauplustel neid näha on internetis, sest poodi pole veel jõudnud) aga pean kurbusega tõdema, et pole midagi sellist leidnud nagu soovin (lisasin pildi ka).

Kas Teie äkki teate, kust leiaks kas täpselt sellise (milles ma muidugi sügavalt kahtlen) või sarnase värvikombo ja mustriga põranda vannituppa?

Olen tõesti lootust kaotamas, sest kõik mustriga plaadid on kas pruuni/halli/mustaga või siis lihtsalt ühevärvilised (mida ma põrandale ei soovi).

Oleksin südamest tänulik kui oskaksite midagi soovitada!

Tsiteeri

Pilery Kangur 25.02.2016 10:13

Tere!

Täpselt sarnast põrandaplaati kahjuks ei ole märganud. Küll on sarnase iseloomuga/värvikombinatsiooniga plaate hetkel suhteliselt palju kaupluste valikutes .
Mina soovitan saata selle pildiga päringuid kahhelplaate pakkuvatesse firmadesse , nt. Plaadipunkt, NOTO, Hansas Plaaditurg, jpt. Iga seina-ja põrandaplaate pakkuv firma haldab oma valikuid paremini ning oskab teid ehk aidata.

Parimate soovidega,
Pilery Kangur

Tsiteeri

Kristi 25.02.2016 21:08

Aitäh! Leidsingi midagi sobivat :)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.