KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Tapeedid

Kristi 25.07.2016 17:48

Tere!

Sooviks väheke nõu enne kui asun elutuba ja kööki tapeetima :)

Nimelt on magamistoa seinad kaetud roosilise tapeediga, kuid nüüd oleks vaja edasi liikuda elutuppa ja teha ära ka köök. Hetkel on välja valitud elutuppa suhteliselt tagasihoidlik rohelise-lillaga tapeet (lisasin sellest ka eraldi pildi), et annaks rohkem sisustuselementidega mängida (nt kardinad, diivanipadjad jms). Kööki on valitud rohelisel taustal olevad marjad, kus samuti esindatud roheline ja lilla.

Tahtsin küsida, et kas sellisena on üldpilt liiga kirju või sobituvad need omavahel kokku? Mõtlen, et kuidas n-ö õigem on, et kui ühes toas on lilled, et siis peaks ka teistes samaga jätkama või on nii OK, et magamistoas lilled aga elutoas tavaline tapeet ning köögis siis jälle natuke mustrit. Köögis seda tapeeti väga palju ei saa olema, sest köök on väike ja enamus seinapinda läheb köögikappide taha.

Tegemist on 43 m2 korteriga, kus mööblit vms veel sees pole ehk siis mänguruumi on. Põrandale tuleb nat. tammeparkett.

Igati abi eest tänulik!
K.

Tsiteeri

Pilery Kangur 26.07.2016 13:08

Tere!

Tervikliku kujunduse huvides on tõepoolest parem,kui ruumide tapeedid omavahel visuaalselt haakuvad. Näiteks võiks koloriit olla sarnane ning mustri iseloom ja suurus jms.
Saan aru,et nii magamistuba(roosidega tapeet) kui köök ja ka elutuba on eraldipaiknevad ruumid. Sel juhul valitud ühetooniline lillakas sobib elutuppa hästi kuna ka kirjus lookleva lillmustriga köögi tapeedis on sedasama tooni olemas.
Kokkuvõtvalt: Läbiv teema ruumide kaupa on lillmuster ning lillakas toon kordub ühes tapeedis. Seetõttu julgeksin valitud tapeete soovitada.



Kaunist suve jätku soovides,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.