KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögi taustasein.

Aljona 18.08.2017 15:36

Tere! Palun Teie kui sisekujundaja abi köögi taustaseina värvi valikul. Hetkel on taustasein roostevaba lihvitud plekk+kirgas klaas mis iseenesest väga meeldib (annab seinale sügavust), kuid klaasi ja pleki vahele koguneb mustus/tolm :((vaatamata sellele et klaas on perimeetris ära silikoonitud) mis häirib. Sokkel samuti roostevaba.

Tsiteeri

Pilery Kangur 22.08.2017 11:17

Tere!

Väga kummaline,et juba silikoonitud äärte vahele tolm koguneb. Klaasiga taustseina katmist kasutatakse pidevalt ning silikoonimine peaks hermeetiliselt avad sulgema...
Soovitan eemaldada klaas, puhastada taustsein ning silikoonida uuesti. Või siis eemaldada klaas,sest roostevaba materjali võib köögi taustseinas kasutada ka ilma klaasita.


Lugupidamisega
Pilery Kangur

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.