KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögi tagasein

Kai 27.10.2017 08:51

Tere

Värvisin pruuni puiduvärvi köögi üle valgeks, kuna uut kööki pole hetkel võimalik tellida. Karkass ja tasapind on köögil tumepruun. Nüüd mind, aga häirib köögi tagune sein. See on hetkel beežikas. Ise mõtlesin, et äkki värvida see musta tahvelvärviga, samas kardan, et see teeb üldmulje liiga süngeks. Mida arvate Teie, milline võiks köögi tagasein olla? Lisan ka pildi praegusest köögist.

Aitäh, vastuse eest!

Tsiteeri

Pilery Kangur 28.10.2017 15:30

Tere!

Mind väga rõõmustab,et on siiski veel inimesi,kes oma kätega midagi teha suudavad ja tahavad,selle asemel,et tormata kohe uut ostma. Taaskasutus on tänuväärne ning purk värvi võib imet teha !
Töötasapinnatagune vajab veel täiustamist. Must tahvlivärv süngeks ei teeks vaid lisaks just vajamineva kontrasti. Pigem on küsimus selles,et seda tahvlipinda tuleb võibolla ruumi liiga palju - pildilt näen,et otsaseinas juba kasutatud seda võtet.
Võib mõelda kleepida mõni põnev tapeet või kangas või vanadest fotodest kollaazh vms.,et see siis üle lakkida või klaasiga katta.
Lihtsam variant on valida taustseinale beezhi seinavärvi asemel mõni ruumi sobiv värv aktsendiks. (Miksmitte pojengide punakasroosa või oliiviroheline või mida iganes värvilaik)
Ka lihtsalt valgeks värvituna sobiks või tööpinna toonist lähtuv tumepruun, taga tekstuurne pind. Värvimisel võib kasutada ka dekoratiivvärvimise erinevaid tehnikaid.
https://www.tikkurila.ee/ehitus-_ja_remontvarvid/ideed/dekoratiivvarvimise_videod/meelerahu


Edu soovides,
Pilery

Tsiteeri

Kai 29.10.2017 16:52

Aitäh nii abivalmi vastuse eest. Mulle hakkas väga meeldima dekoratiivvärvimise variant ja see sama roosakaspruun värv, mis videos kasutatakse tundub ka väga ilus. Kas see võiks ka pruuni tasapinnaga kokku sobituda või jääb see liiga pläss ja pigem eelistada tumedamat värvi. Meil on tegemist avatud köök-elutoaga ja ülejäänud tuba on hallides, valgetes toonides. Natuke heledat vanaroosat on toodud patjade ja piltide näol sisse.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.