KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Erinevad stiilid 1 toalises

Mari 15.12.2017 19:22

Tere

Paluksin nõu 1-toalise korteri sisustamisel.
Toas on valge kõrgläikega sile köök. Toa mööblit sooviks aga hoopis teises stiilis nagu piltidel lisatud (tv-laud ja diivanilaud ning söögilaua toolid võiksid olla analoogsed nagu pildil)
Või siis oli ka mõttes panna diivanilauaks või söögilauaks hoopis klaasi ja kroomiga laud.
Seega minu küsimus oleks kas sellised lahendused sobiksid omavahel? Köök on justkui moderne aga ülejäänud mööbel teises stiilis (ei teagi kuidas seda stiili täpselt nimetatakse?)

Head soovides ja vastust ootama jäädes
Mari

Tsiteeri

Pilery Kangur 16.12.2017 12:54

Tere!

Kui tegu avatud ruumiga,siis pigem peaks olema ühtne stilistika ,eriti väikse ruumiala korral.Ehk moderne kõrgläikega köök ei haaku soovitud stilistikaga kuigi hästi. Ma ei väidaks,et kokkusobitamine päris võimatu oleks,aga nõuab täpsemat lähenemist ning kindlasti ruumi ülevaatamist. Klaaspinnad sobiksid kõrgläikega paremini, liigset kroomi soovitan vältida.




Heade soovidega
Pilery Kangur


Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.