KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Millist värvi kuur

Saarlane 21.08.2022 15:00

Tere! Millist värvi sobiks kuur värvida, kui katuseks on juba tume pruun trapetsprofiil plekk?
Kollane sobiks kokku, aga ei soovi, teised vanad hooned hall pehkinud puit ja elumajaa vana valge tellis. Keeruline leida netist teiste lahendusi. Kuuri pikku 10 m 2 ust, ning püsti laudis plaan panna, laudise kõrgus u. 2.3m

Tsiteeri

Pilery 22.08.2022 15:40

Tere!

Pruun katusetoon on suhteliselt neutraalne ja väga ei domineeri.
Kindlasti peaks alal olevad hooned omavahel moodustama sobiva terviku. Kui elumaja ja teisi hooneid pole plaanis renoveerida,siis väga ehmatav-värvilist kollast fassaadi kuurile ei soovitaks. Pigem hele hallikasbeezh fassaadilaudisele - uksed katusega sarnaselt pruunid või näiteks valida valida uksed sellise koosluse puhul hoopis tumepunased. Teatud rahulik pruunikaskollane laudise toon oleks siiski samuti mõeldav.



Kena suve jätku,
Pilery Kangur



Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.