SISEKUJUNDUS

Hoidu Sunorekist

doris 09.04.2007 11:43

Tere,
ei soovita kellelegi tellida kardinaid Sunorekist, tähtaeg on veniv, kaup defektne, ja paigaldust ootad nädal nädala järel. Teenindus ebamäärane, info puudlik. Oma närvikava säästmiseks valige mõni teine tegija. Ei ole kliendisõbralik suhtumine.

Tsiteeri

Kräsu 14.04.2007 19:46

Tellisin ka Sunorekist ja olen väga rahul. Meeldiv teenindus, aidati omapoolsete soovitustega. Tähtajad on täpsed. Paigaldust ei ole küll neilt tellinud - rulood on kergesti paigaldatavad ka naisterahvale!

Tsiteeri

viplala 06.08.2007 16:25

tähendab minu meelest on üldse nii et mingid närvihaiged inimesed võibolla võiksidki kodus istuda ja mitte midagi endale tellida lihtsalt.. ise õmmelda isegi. ma olen lihtsalt väsinud kriitikast iga firma aadressil juba.
nii ei saa ju asju ajada. lugege kümneni rahvas ja siis alles kirjutage. see mis teie puhul juhtus ei pruugi üldse juhtuda teistega. Ja sellepärast ongi väga nõme juba lugeda seda mölinat iga nurga alt. kui teile midagi ei meeldi siis kirjutage sellele konkreetsele firmale või jätke kõik tellimused pooleli ja ärge makske raha. ja ongi kõik.

Tsiteeri

tellija 10.01.2008 18:35

samad sõnad - tellisin, tehti korralikult, töötavad laitmatult, paigaldasin ise (käkitegu ka naisterahvale).

Tsiteeri

ostja 11.01.2008 16:03

Järvekeskuses 0 koorusel on tööl 2 väga tigedat memme. Käitusid väga ülbelt !!!! :X
Tundus, et kliendid on ühed pahad ussid kes käivad neid segamas.
Muidugi ei saa ütelda seda heledapäise naisterahva kohta, kes oli väga sõbralik ja vastutulelik ( vist töötasid erinevates vahetustes ).Käisin erinevatel päevadel.

Tsiteeri

*** 26.02.2008 17:02

oma elu halvimat teenindust olen kogenud Sunorekis, ja ei saa nii, et jätan tellimuse pooleli, mul on kõik rahad korrektselt makstud (neil on ju ettemaksu tingimus), aga aknakatteid ei ole (tegemist on suurema tellimusega, toodete valmimine ja paigaldus hilineb mitte nädalaid-kuid, vaid poolt aastat olen juba oodanud, ja palju praaki ja valede mõõtude võtmist nende poolt ja väga ülbe teenindus jne. jne., midagi teha ka ei oska, raha nad tagasi ei maksa, aga lubatud tooteid kah neilt ei saa...

ka olen tuttavatelt ainult halba tagasisidet kuulnud Sunoreki kohta

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.