SISEKUJUNDUS

köiest trepi käsipuu

mirjam 05.05.2007 15:26

Sooviksin infot, kust leida jämedat köit, millest teha trepile käsipuu. Teretulnud on ka mingid muud analoogilised soovitused. Nimelt kolime majja, kus korralik vana trepp viib 1.korruselt 2.le; laps aga on alla 3 aasta vana ja muudkui jookseks trepist üles-alla. Tahaks ta teekonna turvalisemaks muuta ehk siis mõtlesin ühe seina külge kinnitada mingi köie vms, millest ta saaks kinni hoida. Äkki on kellelgi ideid, kuidas seda teostada või mõni muu tore mõte?

Tsiteeri

Svetlana Abrossimova 14.05.2007 14:04

Tere Mirjam,

Meie firma müüb Eestis sisustuselementid ja piirdesüsteemid Inglismaa firmalt
Tensator (http://www.tensator.com/update/welcome.aspx). Paljud otsivad neid tooteid ja sooviksid neid tellida, kuid ei oma piisavalt informatsiooni kust ja kelle kaudu. Nüüd siis on olemas SecTec Partner OÜ, kes on Tensator'i ametlik esindaja Eestis ja ka Lätis ning Leedus.

Sellel leheküljel Te leiate just seda, mida otside :) http://www.tensator.com/update/pr_examples.aspx


Tsiteeri

:) 28.09.2007 19:14

to :) 04.12.2007 13:24

Aitäh, mul oligi just kalavõrku vaja

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.