SISEKUJUNDUS

palkmaja

stella 09.05.2007 07:23

Tere, selline mure, et kujundan suvekodu ja mure on II korrusega, nimelt ei tea millega katta magamistoad kas tapeediga või laudadega. Kuna seal kütet ei saa olema siis vist tapeet ei sobi aga millise materjaliga võiks neid laudu katta et nad värvi ei muuda mõne aja pärast kui päike pidevalt peale paistab?

Tsiteeri

Janika 12.05.2007 17:47

Ka puit muudab värvi valguse ja päikse käes. Soovitaksin ikkagi lauda. Aga võiksid puidupleegitusvahendiga enne pinda töödelda. Ja hiljem näiteks heleda puiduõliga pinna üle käia. Sellisel juhul ei lähe see puit sul ajaga kollaseks, vaid jääb ilus, hele ja valge. Ja kui tegemist on katusealusega siis saadki rohkem valgust heledate toonidega juurde anda.

Tsiteeri

Santa 06.05.2019 12:44

Kvaliteetsed palkmajad iga kliendi jaoks, valmis palkmajade projektid https://www.filwud.com/et

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.