SISEKUJUNDUS

www.peeglike.info

Kustas 31.07.2007 22:36

Vaata peeglite kohta infot sellelt aadressilt http//www.peeglike.info Palju erinevaid peeglite variante

Tsiteeri

Anu 10.08.2007 20:43

Vaatasin ka seda http://www.peeglike.info. Polegi selliseid mujal näinud.

Tsiteeri

ma 30.08.2007 00:55

Peeglid pole üldse põnev teema. Mine poodi ja osta. Iseasi, et mille hulgast seal valida on...

Tsiteeri

Kalju 18.09.2007 18:14

MA: Peeglid pole üldse põnev teema. Ei saa nõus olla. Iseasi, kui temasse suhtuda kui lihtsasse klaasitükki. Aga peegel võib olla ka valgusti (valgustusega peegel), pilt (vitraažiga peegel), Peegel võib olla raami sees, mis teda ehib, peegel võib olla tavaline kirgas, aga ta võib olla ka pronks, kuldne või hall. Ja kui väga tahta, siis võib leida ka nn. antiikpeeglit, millel klaas oleks just nagu vanadusest rikutud. Selline pole siis enam küll peeglina eriti kasutatav, aga ruumi dekoorina küll. Nii et mõtelge, mida vaja, ja alles siis saab rääkida, kust seda saab. Vaata ka http://www.peeglike.info

Tsiteeri

Kalju 12.10.2007 08:53

Kui otsid põnevat peeglilahendust, vaata http://www.peeglike.info. Kui Sul on ideid, millist peeglit soovid, siis anna teada - teeme ära.
Lõbusaid peegeldusi
Kalju
5092213

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.