SISEKUJUNDUS

garderoob

kunilla 22.08.2007 16:31

Olen nagu hull tuisanud salongist salongi ja enamusel ühed ja samad näidised väljas, netis ka suht raske leida, galeriid lahjad ja pakkujaid nii raske üles leida, võib-olla olen ka saamatu, kõik on võimalik, kõige suurem ja natukese erinevam valik oli Kirenal, kuid ka kallim. Oskate öelda Kirena kvaliteedi kohta, sest klienditeenindus oli seal tore. Ehk oskate öelda, kus on hea uste näidiste valik. ei taha kohe kindlasti tumedat puitu, tahaks midagi erilist :)
Kuna mul kapisügavus kiiksuga ehk 57 cm, siis ei saanud ma ka garderoobi sisu tuua ikeast, nonii õnnetu olin. seal koos ustega läeb sisu 60 cm. Oleksin ikeas palju kokku hoidnud, sest leidsin häid variante, aga no mis teha, ei saa sealt tellida. Jään Teie mõtteid, ettepanekuid ja arvamusi ootama, päikest kõigile!

Tsiteeri

a 23.08.2007 09:36

kui sul on palju üleliigset raha, siis võid tõesti kirenast tellida. mina võtsin hinnapakkumisi u 10 kohast ja kirena oli teistest pakkumistest 2 x kallim. kusjuures materjal oli sama mis teistest kohtadest. ajuvaba. ma arvan et seal nimi maksab rohkem kui toode. müüad olid tõesti väga vastutulelikud ning meeldivad aga see hinnavahe oli kohutav. pane netti otsingusse lükanduksed või liuguksed. seal on küllalt firmasid.

Tsiteeri

Kalju 23.08.2007 10:34

Kunilla, siinsamas foorumis pakkusin KAPIABI. Ja pakun veelgi... Tulen vajadusel kohale ja annan nõu ning mõõdan koha ära. Materjalide valik on standartne, aga tundub, et küllaldane. Minu kontakttelefon on 5092213; e-post: kalju.timuska@mail.ee.

Tsiteeri

Elina 23.08.2007 17:06

Mul oli just sama lugu, et käisin kõikides salongides nagu hull.. aga tellisin ikkagi Ventex Group'ist (see on Komandori uste Eesti edasimüüjad). Neil on küll sama materjalid, aga hinnad on KÕIGE madalamad ja tarne aeg on 2-3 nd. Komandori uksed on võitnud esikoha Pariisis parima kvaliteedi eest paar aastat tagasi.
Kontaktid: Maakri 28 tel.: 6312353, Euromekka kaubanduskeskus Punane 52 tel.:6264850.

Tsiteeri

To Elina 24.08.2007 08:39

Ma käisin seal euromekkas ka, aga seal on mitu firmat, mida sa täpsemalt mõtled, kas seda, kus elfa riiuleid myyakse või mõtled midagi muud. Ootan tagasisidet.

Tsiteeri

Elina 27.08.2007 11:06

Ventex Group'i mõtlen, kes müüvad Komandori süsteeme. Kontakte olen andnud :) Aga, kui kahtled, et sattud õigesse firmasse, siis külasta nende salongi Maakri tänaval. Jõudu.

Tsiteeri

Duo-Line 03.09.2007 18:50

Soovitan innovatiivseid lahendusi firmalt ASTIN. Uudisena pakume Tripleks klaasiga uksi, mis võimaldab klaaside vahele paigaldada foto. Meie liuguste galeriiga saab tutvuda sisustus.ee ning meie kodulehel www.duoline.ee Kui külastasite Tallinna Kodu messi siis olime ka seal väljas.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.