SISEKUJUNDUS

LED-valgustid

Kalju 16.10.2007 10:50

LED-valgustid on kallineva elektri ajastu valgustid. 1) Väike voolutarbimine (1 vatt annab juba valgust, 3 vatti on päris hea), 2) Pikk eluiga (100000 tundi ehk 11 aastat pidevat põlemist), 3) Ei kuumene.
10-12 aastat tagasi arvati, et halogeenidega saab kõik ära valgustada. Nüüd teame, et ei saa - igasse kohta ei sobi, igale inimesele ei sobi jne. Ka LED-valgustid ei ole universaalne lahendus igaks situatsiooniks.
LEDid sobivad paremini sinna, kus nad peavad kaua põlema (trepi- ja läbikäikude valgustus; välisvalgustus).
LEDid sobivad paremini sinna, kus on põletada saamise oht (põrandasse või seinale madalasse süvistatud valgustid, mida väikelaps saab puutuda; puidu sisse süvistatud mööblivalgustid)
LEDid sobivad paremini sinna, kus on vaja aktsente (seniste halogeen-suundvalgustite asemel).
Rohkem infot saate, kui saadate maili kalju@valgusekspert.ee või helistate 5092213.

Tsiteeri

Kalju 15.11.2007 17:47

Viimasel ajal on inimesed üsna julgesti hakanud LED-valgusteid taga nõudma. Sellega seoses suureneb ka valgustite valik. Kel vaja, võtke julgesti ühendust

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.