SISEKUJUNDUS

lubikrohv köögi tagaseina?

mex 23.11.2007 19:49

kas kellegi on kogemusi lubikrohviga köögi tagaseinas? olen lugenud, et niiskuseke peaks vastu pidama aga kuidas on hooldusega? tadelakt oleks olnud muidugi ideaalne lahendus kuid ei talu hapet, kuidas luvikrohviga on? ja kas rasvaplekid jäävad näha või on neid võimalik kuidagi eemaldada? savikrohv oleks ka veel võimalus aga see ei pidavat niiskesse sobima, kuigi olen kuulnud, et seda on köögitagaseina pandud.

Tsiteeri

SISEKUJUNDAJA 04.12.2007 13:35

krobelist pida on raske puhastada ning köögis ikka pritsmeid tekib. Kui just väga tahad karedamat pinda, siis soovitan struktuurvärvi ning see saunalakiga paar korda üle teha. Nii saad pritsmed vähemalt harjaga maha pesta ja krohvitaoline mass jääb ka seina.

Tsiteeri

kk 12.12.2007 15:07

Ise panin vannituppa seina lubikrohvi
Safranis soovitati Carnauba vahaga üle teha, see pidi lisakaitse andma niiskuse vastu,

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.