SISEKUJUNDUS

Soovitage köögimööbli tooni ja kardinaid

vp 10.02.2008 00:27

Ootan huvitavaid soovitusi avatud köök-elutoa kujundamisel.

1. Köögimööbli uste ja töötasapinna tooni osas. Põrand õlitatud puit (termosaar vt pilti) ning seinad helebeezid. Plaanin juurde osta tõenäoliselt tammepuidust söögilaua (teisest puidust söögilaudasid ei ole veel kohanud). Köögimööbli uste materjalina oleme kaalunud spoonitud uksi, kuna puidu struktuur meeldib. Tõenäoliselt valikust jääks välja naturaalse tamme toon.

2. Kardinaid ootan samuti soovitusi. Ühes avatud ruumis kokku neli kardinat, üks suurem aken koos uksega (pildilt paistab), teises seinas kaks keskmise suurusega akent ning köögimööbli seina jääb ka üks aken. Mis tüüpi kardinalahendust võiksin vaadata, samuti mis värvitoonides. Tuppa tuleb juurde pruun nurgadiivan. Suurem osa toone on beezikad-pruunid hetkel.

Tsiteeri

Tanel 29.02.2008 12:15

Tere,

Kas mööbli tegia on olemas, kui ei siis oleme valmis teile tegema just sellise mööbli, nagu soovite.

Tervitades,
Disainmööbel
www.disainmoobel.ee

Tanel

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.