SISEKUJUNDUS

ASTIN liugukse süsteemid messil Interjöör 2008 9-11.05.2008

Duo-Line TÜ 26.04.2008 10:17

Duo-Line kui ASTIN uksesüsteemide esindaja on Eestis kujunemas ainsaks disain liuguste valmistajaks pakkudes oma klientidele suurimat profiili ja materjali valikut: 11 profiili neljas eri värvitoonis, üle 400 erineva melamiini, spoonid, kangad, rotang, plexiglas, kiletatud klaasid, fotolamineeritud klaasid jne). Enamus valikust on väljas meie kodulehel.
Oma klientidele pakume kõrgekvaliteetset toodangut soodsa hinna juures ning mõistlikke tähtaegasi. Lisaks liugustele pakume ka kõik vajaliku garderoobi sisustamiseks. Meie eeliseks teiste tootjate ees on lai materjali valik, paindlik tootmine ning soodsad hinnad.
Meie fotode kataloog laienes sellest nädalast oluliselt. Uued pildid on üleval ka meie kodulehel FOTOD menüü all.
Osadega neist saate tutvuda ka Interjöör 2008 messil (stend 302-C) kus me näitame uusimaid lahendusi liuguste maailmas (eksklusiivsed kuid soodsad harjatud-poleeritud profiilid ASTIN Prestige, mis on kriimustustele väga vastupidav (analoog Baltikumis puudub), vaikselt sulguvad liuguksed, ASTIN STYL riiulisüsteemid). Palju infot ning ideid võib leida ka meie kodulehelt.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.