SISEKUJUNDUS

värvilahendus

sillu 21.10.2008 15:53

Küsimus siis järgmine. Sooviks suurde tuppa lisada värvi, aga ei tea millist ja kuidas. Ise mõtlesime et äkki 2 seina kuidagi värvida vms. aga ei oska värve valida. Diivan on tumekirsipunane, samuti (lahtise) köögi kapiuksed. Muidu seinad suht valged ja mööbel hele vaher. Muid erilisi detaile polegi. Äkki keegi oskab soovitaga, mis värvi võiks olla 1-2 seina või äkki mõni huvitav tapeedilahendus? Tapeedi puhul kardan, et äkki tuba jääb liiga kirju, eriti kui mustriga tapeet.

Ootan kõiki soovitusi =)
Tänan!

Tsiteeri

Zensus 16.11.2008 12:53

Mina värvisin endale elutoas kaks seina tumedamad - need kuhu päike peale paistab, ja kaks seina heledamad, need kuhu päike ei paista. Mõnus efekt. Toonide vahe ei tohi väga suur olla sel juhul, muidu tekib soovitud hubasuse asemel terav kontrast!

Tsiteeri

sisi interjöör 18.11.2008 12:16

Kui soovid häid ideid võid astuda läbi sisi interjöörist Pärnus Papiniidu 64

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.