SISEKUJUNDUS

Kust leida köögikappi

Malle 10.03.2009 20:28

Tere!

Oleks vaja köögikappi, mille kõrgus u 175-200 cm, laius u 80 cm. Kahe või nelja uksega, sees riiulid. Kinniste ustega (s.t. mitte klaasidega) tumedamat (tume pähkel, kohvi) karva.
Olen läbi vaadanud kõik mööbli e-poed ja suuremad tavapoed, ent isegi tellida ei ole sellist võimalik. Äkki keegi on kusagil näinud.

Tsiteeri

Monika 11.03.2009 11:56

Näinud ei ole, aga valmistada saame. Kui annad täpsed mõõdud ja materjali soovi, siis saame valmistada. Kui oled huvitatud, siis saada mail (monika@brandform.ee).

Meeldivat koostööd soovides,

Monika

Tsiteeri

Marit 11.03.2009 12:22

Tere Malle!

Oleme köögimööbli valmistaja firma ja meilt saab tellida kõikvõimalikke mööbliesemeid vastavalt oma soovidele. Kui mõõdud ja materjal teada, siis palun saatke päring(erfrees@erfrees.ee)
Pealinnas esindus (Pärnu mnt.125), kus saab valida materjale ja vajadusel saada ka konsultatsiooni.

Meeldivale koostööle lootes,
Marit


Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.