SISEKUJUNDUS

Ruumisäästlik mööbel

Rain 29.08.2010 22:42

Kas Eestis mõni pood ka ruumisäästlikku mööblit müüb või on puhas eritellimuse teema? Kes kohalikest sellise asjaga hakkama saaks? Mõtlen siis taolisi läbimõeldud mööblilahendusi http://www.youtube.com/watch?v=C3uaJEoeSek

Tsiteeri

Katja 01.10.2010 11:21

Wow, Mind ka huvitab Kas eestis on sellist mööblit kuskil?

Tsiteeri

evelin 11.10.2010 12:17

Väga huvitav!
Video all oli järgmine viide:
http://www.flexiblelove.com/where-to-buy/
Siinmail küll vist paber-ja pappmööbliga (ammugi veel kasutatud paberist ja papist!) ei tegeleta ja kohalik ruumisäästlik mööbel piirdub ilmselt ainult vana hea kokkulappimise -või voltimisega. Mille teeks muidugi iga hea töökoda ära, kui on idee korralikult paberil koos asjalike joonistega.
:)

Tsiteeri

Raul 03.11.2010 14:10

Siinmail veel tõesti selliseid asju ei toodeta ja tõenäoliselt ei hakatagi tootma. Tegemist on efektse asjaga, kuid ekspluatatsioonikindluses julgen tugevalt kahelda. Samas on maailmas ka mitmeid teisi nutikaid lahendusi.
Ja erilahendustega saab aidata ka www.sofos.ee :)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.