SISEKUJUNDUS

Erilised 3D materjalid!

3D INTERIOR 30.11.2011 13:08

3D- Interjöör pakub moodsaid, ajatuid ning kvaliteetseid disainmaterjale kogu elukeskkonnale. Väga tähtis on meid ümbritseva keskkonna kena väljanägemine.

Meie peamiseks müügiartikliks on:

3D-põrand: Uuel tehnoloogial põhinevad värvivedelikust koosnevad põrandaplaadid - neile astudes või neid puudutades plaadis olev vedelik liigub ja tekitab müstilisi emotsioone. Plaadid saadaval suurustes 25x25cm, 50x50cm, 60x60cm, 80x80cm ja 100x100cm, suuremad tellimisel. Plaadi paksus 3,5mm.

3D-lauad: Samuti värvivedeliku liikumisel põhinevad lauaplaadid, saadaval suurustes 60x60cm ja 80x80cm, saadaval ka ümmargused lauaplaadid.
Vaata valgustusega laua videot: http://3dinterior.eu/3d-surf-galerii/3d-surf-materjal-video

3D-seina- ja laeplaadid: Plaadid on kaetud mustritega, millised tekitavad kolmemõõtmelise ruumi tunde. Plaatide suurus 50x50cm, paksus 3mm, kaal 0,85kg/tk. Plaate on lihtne lõigata ja paigaldada.

Magi3D: Eritehnoloogiaga tikitud pilt üliõhukesele vinüülile. Virvendav muster, sätendav tähesära, geomeetrilised mustrid - materjali on võimalik paigaldada nii seinale, lakke, mööblile, teha lamellkardinaid ja valgusteid, trükkida visiitkaarte ning palju muud. Materjal on rullis laiusega 60cm ja pikkusega 45meetrit.

Ärme lase ruumil ennast kujundada vaid kujundame ise ruumi. 3D Interjööri materjalide kasutusala on väga lai ja seega soovitame Teil tutvuda erinevate materjalidega ning pildigaleriiga aadresil: http://3dinterior.eu



"Pole olemas võimatuid unistusi, on vaid piiratud ettekujutus võimalikkusest."

Täpsustavaid küsimusi või ka hinnapakkumist saab küsida telefonil 53 519 110 või e-meililt info@3ddisain.eu

Tsiteeri

Siret 18.12.2011 15:23

Päris hea ja ilus materjal on magi3d, laseb valgusel mõnusalt mängida...... tegin omale vanast lambist uue ja päris erilise lambi! Plaanis on teha vannitoa mõned riplae osad magi3d materjaliga ja valgustus taha.
Materjali kasutusala on küll väga lai ja põnev.
Soovitan väga. :)

Foto ei ole väga hea.... päris elus on ikka väga efektne.

Tsiteeri

Maxi 17.07.2012 20:14

Täitsa pael... mida ikka välja mõeldakse :) Väga ilusad materjalid.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.