SISEKUJUNDUS

elutuba myrakindlamaks

vaikust armastav 12.06.2012 15:47

Sooviksin elutoas yhe otsaseina teha lärmakate naabrite töttu myrakindlamaks. Millist lahendust (ja ka firmat) selle teostamiseks soovitaksite ja kas enne tuleks renoveerida elektrijuhtmed vöi seda saab teha ka hiljem peale myrakindlat seinalahendust?
Samas uuriksin veidi ka kaasaegsete tapeetide kohta, milliseid soovitate ja mida on maalril kergem panna. Kavas on yhes toas yks suurem sein katta erineva tapeediga, et oleks dekoratiivsem.
Tänud ette.

Tsiteeri

Kadri 10.08.2012 12:32

Tere,

mul on just suurem renoveerimine käsil ja tegime ka mürakindlamaks.
Nimelt on ülevat naabrid väga kõvad pidutsejad ja helid kõvad.
Meie panime karkassi, villa ja kipsi peale. Tegime lae ja ühe seina nii ära. Ja väga palju summautas, enam ei häiri.
Miinuseks see, et tuba läks pisut väiksemaks aga see umbes 7 cm. Ja kipsi tagant on hea ning lihtne uut elektrit vedada.

Tapeet olgu paksem, siis hea panna ning krobeline sein ei jää paistma. Väga hea koht, kust kõik tapeedid oleme ostnud on www.laohind.ee. See firma võtab müüki pankrotistunud firmade kaupa ja hinnad väga odavad. Saime tapeedi, mille rull maksis 48 € hoopis 7 € rulli. Seal kataloogid ka ja võimalik tellida, aga siis nii soodne ei ole. Soovitan kindlasti kohale minna!

Edu!

Tsiteeri

Mare 16.08.2012 10:57

Tere! Tegelen sama probleemiga aga öeldakse et seestpoolt ei tohi soojustada villaga et tekib hallitus .Kui teaks et see on õige oleks tänulik arvamuste eest.tänades

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.