KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

kõrgsurve-PVC paigaldus

Kalle 14.01.2008 21:44

Tere.

Tahan paigaldada kõrgsurve-PVC katet. Alla jääb parkett, mida on vaja lihvida ja pahteldada.
Kas oskate soovitada töömeest või firmat, kes selle ära teeb?
Mis võiks olla umbkaudne ruutmeetri hind?

Aitäh.

Tsiteeri

Tarmo Titov 18.01.2008 13:33

Tere,

Kahjuks ei tegele meie ettevõte põrandatöödega, olgu see siis lihvimine, pahteldamine või paigaldus. Seega on mul raske öelda ka hinnaskaalat, kuna see oleneb mitmetest asjaoludes, näiteks põranda suurusest, vajaminevate töömeeste arvust jne. Sisustuswebi põrandatega tegelevate ettevõtete seast leiate kindlasti neid, kes tegelevad ka põrandate lihvimise ja paigaldusega (link http://www.sisustusweb.ee/category/põrandad/66/). Varuge vaid natuke kannatust, et küsida hinnapakkumisi mitmest kohast, et valida enda jaoks see sobivaim. Ja kindlasti küsige, kui tekib küsimusi, sest parem on mitu korda enne üle küsida kui pärast olla mitterahulolev.

Edu soovides,

Floorin põrandad
tootejuht Tarmo Titov

Tsiteeri

Piret 30.01.2008 15:34

Lasin suvel paigaldada sama põrandakatte. Minul jäi alla puitlaastplaat, mis siis üle valati. Töö tegi ära selline ettevõtmine nagu Toomasson Grupp. Kontakt Toomas Helemets 5163959.
Kannatust peab tõesti olema sest tööd oli neil palju. Ootamine aga tasus end igati ära. Töö oli lõpuks kiire ja korralik.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.