KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

betoonpõranda viimistlemine

Liisbet 23.01.2008 11:44

Sisustusajakirjades võib tihti näha pilte, kus avarates köökides või san ruumides ei kasutata ei kivi ega puitu. Tundub, et tegu on betoonpõranda mingisuguse viimistlusega. Mis see on, kas betoonpõrandat (sees vesipõrandaküte) saab kuidagi lihvida/lakkida nii, et see jääks nägus - sobib nii matt kui läige, oluline, et ei oleks eriti poorne. Ehk saab isegi mingit tooni anda?
Kas on kellelgi kogemust või teadmisi?

Tsiteeri

einar 24.01.2008 18:41

Kui on huvi võime abistada sellise põrandaga?
einar.kaasik@mail.ee

Tsiteeri

Tarmo Titov 25.01.2008 12:37

Tere,
Betoon on tõesti viimasel ajal olnud kui taasavastatud ja populaarne materjal.
Betoonpindasid võib tõesti jätta oma väljanägemisega viimistluskihiks. Samuti on olemas mitmeid võimalusi pinna viimistluseks, kuid samas on ka mitmeid riske sellise lahenduse puhul. Kui on soov jätta naturaalne betooni värvitoon viimistluseks võib olemasoleva pinna katta tugevama lakikihiga (polüuretaan-, epoksiidlakk vms). Samas peab betoonpind olema tehtud väga sile, kuna selle lihvimisel võivad jääda pinnale lihvimisjäljed. Samuti peab olema ettevaatlik betooni kuivamisega, eriti kui tegemist on põrandaküttega. Kui betoon kuivab näiteks liiga kiiresti, võivad pinnale tekkida praod, mida pole võimalik pinnalt kaotada.

Floorin põrandad,
tootejuht Tarmo Titov

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.