KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Põrandaküte püssiplaadi alla

Ingrid 07.02.2008 09:29

Kas keegi oskab nõu anda. Kas püssiplaadi alla võib panna vesi põrandakütet? Mõni spetsialist on öelnud, et see plaat ei juhi soojust. Kas kellelgi on kogemust sel alal?

Tsiteeri

Tarmo Titov 14.02.2008 13:51

Puit on kindlasti üks väga hea soojuse isolaator, mistõttu ta ei lase väga hästi soojusel endast läbi minna. Samuti tekib probleem antud lahenduse puhul saepuruplaatide fikseerimisega, kuna aluspõranda külge neid kinnitada pole võimalik (kruvi võib tabada põrandakütte torusse) ning mitmes kihis ujuvalt paigaldades muutub konstruktsioon väga paksuks (kõrguse probleemid ja kindlasti suurem soojatakistus). Juhul, kui on tegemist põrandaküttega aluspõrandaga, peaks aluspõrandaks jääma ka betoon.

Floorin põrandad,
tootejuht Tarmo Titov

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.