KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Lakk põrandale

kaire 05.04.2008 16:27

Tere! Sooviksin teada missugused laki on kulumiskindlaimad. Meil käidavas kohas on lakikiht absoluutselt maha kulunud, ei tea ka mis lakiga oli tegu.

Tsiteeri

Tarmo Titov 08.04.2008 16:49

Tere!

Tänapäeval ei ole nii suurt erinevust, mille baasil on lakid tehtud. Ka veebaasil lakkide puhul on olemas tooted, mis taluvad väga kõrget koormust. Vastava toote koormustaluvus on toodud välja toote infolehel. Samas tasub kaaluda puitpõranda õlitamist lakkimisele, kuna õlitatud puidu puhul võtab kulumiskoormuse vastu puit ise, õli takistab mustuse sattumist puidu sisse. Õlitatud pind näitab samuti vähem välja kriimustusi tänu oma matimale pinnale. Samuti on õlitatud puidu kohtparandusi lihtsam teha kui lakitud puidu puhul.

Floorin põrandad
tootejuht Tarmo Titov

Tsiteeri

Kaire 09.04.2008 18:19

Tänud vastamast! Samas olen kuulnud, et männilaud ajab ka õlitatult pindu. Laudade vahel on kohati praod, lakkides oleks need puidupuru ja lakiga täitnud. Kuidas talitada õlitamise korral.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.