KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Milline parkett eramusse ?

kadi 05.05.2008 12:48

Tere.
Vaja valida eramu tubadesse põrandakatte materjal. Majas on kõikjal põrandaküte. Probleemiks on see, et peres on koerad ja põrand ei tohiks olla libe. Sooviks mingit laminaatparketti, sest naturaalparkett ilmselt ei sobi. Aga kas on olemas mitte-libedat laminaati ? Mida soovitaksite ?

Tsiteeri

Taavi Korjus 07.05.2008 11:17

Kriimustuskindluse poole pealt on laminaat koeraga koju hea lahendus, aga kahjuks on kõik laminaadid ka libedad. Kui on soov saavutada puidu välimus, siis üks hea lahendus oleks kõrgsurve PVC, ehk puidu, kivi jne. mustriga PVC põrandakatted. Need eeldavad ka siledamat aluspõrandat, kui laminaat. Samas sobivad PVC katted põrandaküttega paremini, kui parkett ja laminaat.

Floorin põrnadad,
tootespetsialist Taavi Korjus

Tsiteeri

Taavi Korjus 07.05.2008 11:20

Lisasin ka paar pilti kõrgsurve PVC kohta, et tekiks parem arusaam materjali välimusest.

Floorin põrnadad,
tootespetsialist Taavi Korjus

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.