KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Marmoleum

kersti 08.05.2008 12:11

Kas marmoleum on hea toode?Käisin eile floorin'is ja tuli mõte panna marmoleum kööki - tundub nagu parem kui plaat ja mõttekam kui laminaat.On mul õigus?

Tsiteeri

Taavi Korjus 12.05.2008 11:43

Võrreldes just keraamilise plaadiga on Marmoleum soojem ja pehmem põrandakate. Kiviplaat tundub jala all väga külm. Samuti kukub köögis ikka mõni klaas põrandale, mis kivi peal tõenäoliselt ka puruneb. Pehmemate põrandakatetega on oht kild jalga saada väiksem. Laminaat- ja kivipõrandad on võrreldes linoleumiga ka natukene libedamad. Linoleumi puhul peaks silmas pidama seda, et kodukeemia ja tugevamad mahlad, nagu mustsõstar, saaksid põrandalt kiirelt koristatud. Vastasel juhul võivad need põhjustada põrandas värvimuutusi. Niiskus- ja kemikaalikindlus on suurem vinüülkatetel. Köögipõrand peab kindlasti olema ka lihtsasti puhastatav, mida silepõrandakatted, sealhulgas Marmoleum on.

Floorin põrandad,
tootespetsialist Taavi Korjus

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.