KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

laudpõrandas auk

kaju 29.07.2008 12:37

Oman korterit staliniaegses majas ,kus laudpõrandad.Kahjuks seisis maja mõnda aega enne tühjana,ning teatud kontingent oli süüa teinud vist otse põrandal.Põlend auk on u. 15+25 cm.Kas oleks võimalik säilitada originaalne puitpõrand ,paigates vaid selle koha,või täites selle mingi materjaliga?Näit. sama kujuga klotsiga ja puidupahtliga.

Tsiteeri

Tarmo Titov 06.08.2008 08:54

Kirjeldusest on võimalik aru saada, et antud vigastus on suhteliselt suure pinna ulatuses ja tõenäoliselt ka sügavuses. Sellisel juhul arvatavasti pole võimalik pahteldamise abil antud kohta parandada. Vigastatud koha välja saagimine ning asendamine tundub antud hetkel olevat mõistlik. Samas peab arvestama, et uus materjal on oluliselt erineva värvusega võrreldes vana põrandaga, samuti võib tekkida raskusi sama ristlõikega põrandalaudade leidmisel. Vahetamisel tasub jälgida, et asendatavad jupid oleksid piisava pikkusega, sest need peaksid otstega toetuma tugedele, et neid saaks fikseerida.

Floorin põrandad,
tootejuht Tarmo Titov

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.