KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Puumaja vannitoa põrand

Merele 05.08.2008 20:41

Probleem selles ,et seoses alumisel korrusel oleva korteri remondiga ,on minul vannitoa plaadid kõik lahti tulnud. Nüüd pean tegema uue põranda ,aga ei tea mis oleks kõige parem sinna maha panna. Duššinurk on eraldi. Tundub ,et puumaja pole just väga stabiilne ja ei tahaks, et plaadid ju uuesti lahti löövad .Kas on olemas ka teisi materjale mis kannatavad niiskust ja on vastupidavad?

Tsiteeri

Tarmo Titov 06.08.2008 13:29

Puit on paraku tõesti niiskuse käes elav materjal, mistõttu otse sellele paigaldatud keraamilised plaadid võivad lahti lüüa. Juhul kui on võimalik olemasolevaid plaate kasutada (plaadid on terved ja segust puhtad), soovitan katta põrand kahes kihis (ühenduskohad paigutada nihkesse) niiskuskindla põrandakipsiga, mille peale paigaldada uuesti keraamilised plaadid. Kips on stabiilne materjal ning plaadid peaksid selle küljes korrektselt püsima.

Juhul kui pole võimalik põranda tasapinda tõsta (ca 3 cm) siis alternatiivse lahendusena saab niisketes ruumide kasutada libastumiskindlaid PVC-katteid, millel on kõrgendatud libisemise kindlus võrreldes tavakatetega. PVC on ka elastne materjal, millele ei ole probleemiks ka väike aluspõranda kõikumine.
Libastumiskindlaid katteid: http://www.floorin.ee/index.php?main=73.
Kui on oluline ka eriline välimus, siis on hea valik ka LVT e. imitatsioonkatted.

Floorin põranda,
tootejuht Tarmo Titov

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.