KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

plaadid erksamaks

eva 06.08.2008 10:27

tere!
mure selline, et peale plaatide vuukimist, kuna plaadid olid natuke krobelised kiviplaadid, jäid nad tuhmiks ja tolmuseks-ka peale 100 kordset nühkimist...mida siis nüüd teha-järsku on mingit ainet, mis värvi erksamaks muudaks-kasutasin mira vuukide kaitsekaitseõli ka, aga ikka tuhmid.

Tsiteeri

Tarmo Titov 08.08.2008 08:41

Tere,
Paraku on väga raske täpselt öelda, mis on selle olukorra põhjustanud. Tõenäoliselt on tegemist olnud poorse pinnaga kiviplaatidega, mille pinna vuukimisel on osa vuukimissegust jäänud pooridesse kinni. Lisaks sellele võisid plaadi servad saada kriimustus-kahjustusi tugeval hõõrumisel. Nüüdseks, kui plaadi pind on kaetud kaitseõliga, ei pruugi vuugisegu jääke plaadi pinnalt kätte saada enne, kui kaitseõli kiht on eemaldatud. Antud olukorras soovitan pöörduda Mira tehnoloogide, kes oskavad täpsema lahenduse välja pakkuda.

Floorin põrandad,
tootejuht Tarmo Titov

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.