KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

betoonpõranda värvist puhastamine ja uus värvimine

Mariann 10.08.2008 13:37

Tere!

On valatud betoonpõrand vannituppa ja kööki (osaliselt) ning see värvitud (ei oskagi öelda, mis värviga just). Värv aga koorub betooni pealt maha. Vannitoas oleks see arusaadavgi, kuna eraldi duššialust ei ole, seega vesi valgub kõik põrandale, ent värv koorub ka köögis lihtsast käimisest ja põranda niiske lapiga pesemisest.
Siit tulenevalt kaks küsimust - millega saab vana, osaliselt mahatulnud värvi betoonpõrandalt eemaldada ning millise värviga peaks põrandad mõlemas kohas katma, et sealt enam värv maha ei tuleks?

Tsiteeri

Tarmo Titov 13.08.2008 10:45

Tere,
Vana värvi eemaldamise võimalused sõltuvalt antud värvi tüübist. Kuna see pole teada, on soovitatav lahtine värv mehaaniliselt eemaldada. Värvi lahti koorumine võib olla tingitud liigniiskusest, mis satub duššinurgast betooni sisse ning betoon on võimeline laskma niiskusel enda sees edasi liikuda isegi läbi seinte.

Niisketes ruumides ja suure koormusega pindadel sobivad betooni katmiseks näiteks epoksiidvärvid ja -massid. Nendega on võimalik isegi põrandale libastumiskindlust anda, kui veel värskesse värvi puistata puhast ja kuivataud kvartsliiva.

Floorin põrandad,
tootejuht Tarmo Titov

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.