KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

laudpõranda parandust

hädaliine 04.09.2008 16:01

Muidu korralik laudpõrand on ühest kohast karvendama ja pinnuliseks läinud (arvutitooliga ilmselt) Ühest kohast on ka paar suremat liistu osaliselt lahti - et kui näpp taha ajada ja kangutada, tuleb pikk laast lahti ja järgi jääks auk. Mis vahenditega peaksin sellist asja parandama - on mingi liim vms olemas? Prast siis ilmselt lihvida-lakkida.

Tsiteeri

Tarmo Titov 05.09.2008 09:04

Lahtiseid puidu pinde ja laaste on mõistlik kinni liimida tavalise niiskuskindla PVA-liimiga. Kuivades muutub liim läbipaistvaks ja seega ei pea kartma liigse liimi kasutamist. Liigse liimi, mis peale kinni surumist välja tuleb, tasub samas puhta lapiga koheselt ära pühkida. Peale paari minutit peaks liim juba kinni võtma ja saab selle koha pingest vabastada. Paraku korraliku põranda viimistluse saamiseks peab põranda tõesti uuesti lihvima ja lakkima.
Kindlasti soovitaks sellises kohas kasutada põrandakaitseplaate, mis välistavad puitpõrandate vigastusi.

Floorin põrandad,
tootejuht Tarmo Titov

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.