KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

laminaat põrand

ANDRES 14.10.2008 14:40

Mida teha kui laminaat parkett on kohati õhus?

Tsiteeri

Tarmo Titov 15.10.2008 09:03

Juhul kui laminaat põrandakate või mõni muu ujuvalt paigaldatud põrandakate hakkab kummitama, on üldjuhul põhjuseks ebapiisav paisumise maa materjali ja seina või muude fikseeritud detailide vahel (torud, trepp vms). Praegusel hetkel on meil suhteliselt kõrge õhuniiskus, mistõttu peaks materjal olema maksimaalselt paisunud olekus. Kui antud põrand on juba pikemalt kasutuses ilma varasemate selliste ilminguteta, siis kütteperioodi jooksul peaks olukord taas normaliseeruma.

Floorin põrandad,
tootejuht Tarmo Titov

Tsiteeri

tiiu 30.04.2010 22:49

tahaks teada kas suvilasse võib laminaati paigaldada kuna talve kuudel käime seal ainult kord nädalas

Tsiteeri

Tarmo Titov 14.05.2010 11:31

Tere,

Jah, võib paigaldada. Küll tasuks arvestada, et laminaadi pind on suhteliselt külm, mistõttu ruumi korra nädalas soojendades ei pruugi põranda pind olla meeldiv paljajalu kõndimiseks. Põrandal võtab ülessoojenemiseks aega oluliselt kauem kui õhul.

Floorin põrandad,

Tarmo Titov

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.