KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

punane laminaatparkett

Pall 14.10.2008 22:19

Kas oskab keegi öelda,kust saaks osta punast laminaati. On igalpool ehituspoodides küll punakama tooniga pruuni parketti,aga nii punast ei leia ma kuskilt,millist vaja oleks. Ma täpset värvikoodi ei oska hetkel öelda,aga see värvitoon näeb taoline välja: http://www.liuguksed.ee/?s=28&j=11

Tsiteeri

Tarmo Titov 17.10.2008 12:34

Kahjuks ei ole meie ettevõttel täpselt sellist laminaati teile pakkuda. Ja ei oska ka soovitada, kelle poole võite pöörduda. Sisustuswebi põrandatega tegelevate ettevõtete seast leiate palju põrandatega seotud ettevõtteid (link http://www.sisustusweb.ee/category/põrandad/66/). Varuge vaid natuke kannatust, et leida just see endale sobiv materjal.

Edu otsinguil,
Floorin põrandad

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.