KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

tiigipuust põrand vannituppa

pall 08.02.2009 10:08

tere
soov vanniuba "kaunistada" tiigipuust põrandaga. Kas väga hull mõte ja mida peaks arvestama selle põranda puhul.

Tsiteeri

Tarmo Titov 09.02.2009 10:13

Puidu toomine vannitubadesse on kaasajal tihti ettetulev soov. Tiigipuu tänu oma niiskuspüsivusele on selleks väga sobilik puit. Lippide vahelised ühenduskohad tuleb täita spetsiaalse mastiksiba, mis tagab lahenduse veepüsivus. Samas peab arvestama lisaks suhteliselt kõrgele maksumusele (materjal koos vajalike lisadega kokku ca 3000 kr/m2), et tegemist on pidevalt hooldamist (puhstamist ja taastavat õlitamist) vajava pinnaga.

Tarmo Titov
Floorin AS tootejuht

Tsiteeri

pall 09.02.2009 15:20

Tänud vastuse eest. Mis oleks aga alternatiiv tiigipuule, kui sooviks ikkagi puitu, kuid mitte tavalist laudpõrandat. Kas parkett oleks liiga "nõrk" selle niiske keskkonna jaoks? Kas laudparketti näiteks tualetis kasutada oleks okei?
Kohe üldse ei taha tualetti "külma" plaati.

Tsiteeri

Tarmo Titov 11.02.2009 16:35


"Tavaliste" parkettide puhul on risk veekahjustuse tekkimiseks liiga suur. Alternatiivina soovitaks kasutada LVT imitatsioonplaate, mida on saadaval nii puidu kui ka kivi imitatsioonidega ning mille pealispind on oluliselt soojem kui kiviplaadil. Külma aluspinna vastu on võimalus kasutada põrandakütet, mida võib paigaldada nii kiviplaadi kui ka LVT imitatsioonplaatide alla. LVT hinnad algavad u. 300 kr/m2.

LVT (luxury vinyl tiles) kohta saate rohkem lugeda: http://www.floorin.ee/index.php?main=287
Floorini LVT kollektsioone saate vaadata sellelt lingilt: http://www.floorin.ee/index.php?main=407
Põnevaid LVT katteid leiab ka Amtico kollektsioonist: http://www.tekero.ee/?id=12&lang=2

Tarmo Titov
Floorin AS tootejuht

Tsiteeri

pall 11.02.2009 20:52

suurimad tänud!

Tsiteeri

Raino 26.02.2009 17:01

Võimalik, et abiks oleks termotöödeldud puidust laevadeki profiiliga lauad - nt termosaar või termokask. Tuleks vast odavam.

Lugupidamisega,

Raino
parketipood.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.