KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Põrandaliistud vähemalt 5-6 cm laiad?

katrin 14.09.2009 09:17

Tere

Mure selles, et põrandal on vanemat tüüpi parkett, kuid täiesti korralik, aga liistud on puidust ja paksud (u 5-6 cm) ja need on sinna liimitud ja liistu eemaldades jääb inetu liimijälg sinna. Parketti ei tahaks vahetama hakata - nüüd on siis kaks varianti, ,kas panna paksud/paksemal liistud (poodides enamaolt need õhukesed, kust võiks leida paksemaid?), et katta ära liimijälg või siis mingil moel neid puhastada, kuid kuidas siis. Kui lihvima hakata siis jätab kriimud peale, siis peaks vist terve põranda lihvima?Või on veel mingeid mooduseid see olukord lahendada?

Ette tänades

Katrin

Tsiteeri

Tarmo Titov 14.09.2009 10:36

Tere!

On olemas kindlasti ka võimalus laiemaid liiste tellida liistutootjatelt (näiteks Höövelliist pakub standardis kuni 4 cm laiust liistu), kuid väiksed mahud muudavad seda keerukaks ja kulukaks.
Juhul kui liimi pole võimalik eemaldada näiteks terava noa või pahtlilabida abil, on viimaseks abinõuks lihvimine. See omakorda eeldab hea tulemuse saavutamiseks kogu pinna uuesti töötlemist.

Floorin põrandad,
Tarmo Titov

Tsiteeri

Ants 22.09.2009 14:36

Usun, et mõni väiksem puidutöötleja kindlasti teeb eritellimusel ka väikese koguse liiste vastavalt soovitud mõõtudele. Kindlasti saab kvaliteetse toodangu. Endalegi sain vajalikud tellitud väiksemast kohast, sest kuidagi kallis ja ühesugune on meie ehitustarvete poes see toodang..

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.