KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

kork vannituppa?

triinu 29.10.2009 21:52

Tere,
kas oleks mõeldav panna korkparketti vannituppa? Iseenesest see pole ju tegelt eriti niiske ruum, lihtsalt lapsed võivad vannis käies vett maha ajada. Olen näinud erineva viimistlusega korkki, mõni tundub päris tugeva kaitsekihiga olevat, kas ta kannatab natukest vett, kui pritsib, ega see vesi seal kaua maas oleks, kuivataks ju kohe ära. Kork on hea soe ja ei libise, sellepärast tahaks plaadi asemel korki panna. Kas on mõtet või läheb vesi sealt pragudest läbi?

Tsiteeri

Tarmo Titov 03.11.2009 13:03

Tere,

Kork kui materjal tõesti talub kasutamist ka niisketes ruumides. Selle juures tuleb silmas pidada kahte asja:
1. kasutada tuleks liimtavaid korgi plaate, mis fikseeritakse liimiga aluspõranda külge kinni (ei tohi kasutada nn klikitavat kork-parketti). Liimimiseks tuleb kasutada kontaktliime, mis taluvad ka niiskust.
2. korgi hooldatavus: vannitubades tekib aja jooksul pinnale vee setted, mida võib olla keerulisem eemaldada töötlemata või õlitatud korgi pinnalt. Samas lakitud korgi pind võin olla libe märja pinna korral.

Floorin põrandad,
Tarmo Titov

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.