KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

ikka põrand

kaire 09.04.2010 10:04

Tahaks panna kööki-esikusse põrandakatet, aga ei orienteeru, mis on mis. Teg vaja sellist katet, millel oleks all vildikiht, st paksemat, sest krt esimesel korrusel. Kuna peamine vastaja näib olevat Floorini esindaja, siis vist küsimus talle. Et kas firmal on sellist materjal, kui jah, siis kas pakute ka transporti ja paigaldust ?

Tsiteeri

Tarmo Titov 12.04.2010 09:11

Tere,

Tõesti on palju võimalusi ja lahendusi, mille vahel valida. Antud ruumide puhul tõesti pakuks esimese variandina välja vahtalausel PVC-katte (nn kodu PVC). See on niiskust taluv, lihtaslt hooldatav ja tänu vahust põhimikule soe jala all. Osa võimalikest valikutest leiad:http://www.floorin.ee/index.php?main=57
Samuti pakume nii transpordi kui paigaldusteenust.

Floorin põrandad,

Tarmo Titov

Tsiteeri

Angelika 12.04.2010 11:27

Tere,
Mul on see pehme Novilon köögis. Mingi 3.5 mm paks. Tõesti on mõnus jala all.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.