KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

esiku põrandakate

mette 16.04.2010 14:23

mida panna maha eramaja esikusse (suhteliselt väike u. 2x3 m) kus väikesed lapsed käivad poriste jalgadega edasi-tagasi :). hetkel on tavalised plaadid, aga sooviks vahetada, sest liiv kabiseb jala all. kas on mingit kergesti hooldatavat põrandakatet? või jääbki parimasse valikusse plaadid ja porivaip? tänan.

Tsiteeri

Tarmo Titov 19.04.2010 10:52

Tere,

Kui probleemiks on üksnes liiva krabin, siis võib olla lahenduseks mäiteks kogu esiku katmine porivaibaga. Kuid selle puhastamine on kindlasti keerulisem kui siledapinnalise materjali puhul. Samas kõige targem on see suur mustus õue jätta ehk siiis kasutada korralikku harjasmatti ukse taga. Pika aja peale kulutab abrasiivne liiv ka tugevapinnalise plaadi pealispinna.

Floorin põrandad,

Tarmo Titov

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.