KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Kriuksuv põrand

Helina 28.04.2010 11:10

1980-ndatel ehitatud betoonist kortermajas on kriuksuvad põrandad. Põranda all puidust karkass ja selle all mitte sile, vaid konarlik lagunev suurte aukudega betoon. Millised võimalused on kriuksumisest lahti saada? Mis seda kriuksumist tekitavad? Uue põranda valamine on liiga kulukas variant.

Tsiteeri

Expert 28.04.2010 12:40

Sõltub sellest millised on edasised plaanid põrandaga,mis sinna tuleb,kas soovite olemasoleva säilitada ja lihtsalt kriuksumisest lahti saada või tuleb ka uus kate : parkett vms.
Konsulteerida saab : 53 606 481

Tsiteeri

Tarmo Titov 28.04.2010 17:34

Tere,

Põranda "kriuksumine" on üldjuhul seotud aluspõranda detailide (laagide, paanilde vms) omavahelise hõõrdumisega. Kui need omavahel tihedalt fikseerida, peaks ka kriuksuminee kaduma.

Floorin põrandad

Tarmo Titov

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.