KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

laudparkett

iti 23.09.2010 12:52

Tere.

Meil on uues korteris laudparkett(väärispuidust pealiskihiga ja kahe ristipidi paikneva puidust aluskihiga elav looduslik materjal), kas seda võib peale tolmuimeja puhastada ka sellise auru masinaga , nagu reklaamitakse topsopi's (H2O põrandapuhastusmopp). Kuigi see aurutab, kas see võib kahjustada laudparketi pinda? Sest päris märjaks see ei jäta. Kodulehel on kirjas et seda võib kasutada parketil, laminaatparketil....jne.

Ette tänades.

Tsiteeri

Tarmo Titov 24.09.2010 09:17

Tere,

Aurupuhastiga parketi pinna puhastamine ei tohiks olla probleem, eriti kui seadme tootja omaltpoolt seda kinnitab. Tegemist pole tavapärase meetodiga, kuid puitpõrandaid on lubatud niiske mopiga hooldada, seega ei näe põhjust, miks ei tohiks seda teha kuuma auruga.
Samas puitpõrandate hooldmiseks soovitatuim hooldusmeetod on kuivpuhastus, mis üldjuhul on täiesti piisav.

Floorin põrandad,
Tarmo Titov

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.