KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

soome papp põrandale

Jüri 10.11.2010 21:51

Tere.
Mul vaja vana talumaja rehetoa põrand teha.Praegu seal valatud põrand(esimese vabariigi aegne).Kuna on kodus soome pappi,siis sooviks teada kas 5¤10(15) prussidega loodi ajada,sammuga 400mm,peale 22mm puitlaastplaat ja sinna peale soome papp kõlbab.Laagide vahele vill.Või ei kannata peal käia?Probleem selles,et väga palju ei saa põrandat tõsta(uks ei lähe lahti).Veel parem oleks kui saaks 18mm plaati kasutada-iga millimeeter on oluline.Kas see oleks võimalik?Paluks nõu.Tänud.

Tsiteeri

Tarmo Titov 12.11.2010 09:39

Tere,

Kirjeldatud lahednust võib kasutada. Sulundiga (põranda) puitlaastplaate pakutakse 22mm paksusena, mistõttu õhema plaati kasutades võivad ühenduskohad läbivajuma hakata.
Samuti tasb silams pidada, et "soome papp" ei ole põrandakate, mistõttu tuleb seda kaitsta vähemalt laki või värviga. Pigem soovitaks kaaluda puitlaastplaadi katmist näiteks PVC-põrandakattega, millede paksused algavad ca 1,5mm ja mis annavad lihtsasti hooldatava põrandapinna.

Floorin põrandad,
Tarmo Titov

Tsiteeri

Jüri 12.11.2010 10:09

Tere.
Aitäh soovituste eest.Ilmselt katangi mingi PVC kattega."Soome papp"ei kannata ilmselt vett ka eriti ja puhastamine ka värvitud kujul raskem kui PVC-katte puhastamine.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.